Signalisatie

Signalisatiekleding

Signalisatie kleding of high visibility werkkleding is speciaal ontwikkeld om altijd goed zichtbaar te zijn. Met signalisatie of reflecterende kleding zorg je ervoor dat je werknemers extra opvallen en te zien zijn. 

Veiligheid en zichtbaarheid met reflecterende werkkleding

In een aantal vakgebieden is het extra belangrijk goed zichtbaar te zijn. Denk bijvoorbeeld aan werkzaamheden langs de weg. Reflecterende werkkleding maakt het werken veiliger omdat je opvalt. Zelfs bij slechte weersomstandigheden is er een duidelijke lichtweerkaatsing. Het zorgt voor veiligheid en zichtbaarheid.

Zichtbaarheidsklassen

In de praktijk wordt signalisatiekleding in 3 klassen ingedeeld (bepalend voor de mate van zichtbaarheid of het reflectievermogen):

 • Klasse 1:
  Verhoogt de zichtbaarheid, in te zetten in situaties met laag botsingsgevaar. Ook binnen een bedrijf op de werkvloer voldoet deze klasse.
 • Klasse 2:
  Werkkleding die zorgt voor goede zichtbaarheid, in te zetten in situaties met mogelijk op botsingen zoals bij transport, logistiek en wegenbouw. In tijden van schemering is deze klasse ook goed toe te passen.
 • Klasse 3:
  In te zetten bij werkzaamheden in het donker en bij situaties met hoog botsingsgevaar. In deze klasse geldt een combinatie van reflecterende signalisatie kledingstukken (niet een enkel kledingstuk).

Ruime keuze signalisatiekleding

Iedereen kent wel de veiligheidshesjes in geel en oranje, maar er is nog zoveel meer te krijgen. Zo zijn er veiligheidsjassen met reflecterende stukken waardoor je werknemers duidelijk zichtbaar zijn. Ook zijn er werkbroeken, bodywarmers, t-shirts, polo’s en jacks verkrijgbaar. Zelfs een pet kan door ons nog worden voorzien van high visibility elementen om extra op te vallen. Het assortiment is zeer ruim. Bij Dupal slaag je altijd!

Belangrijk

 • Uiteraard is bestellen in kleine oplagen mogelijk! Vanaf 10 stuks hanteren wij actieprijzen!
 • Signalisatiekleding wordt standaard voorzien van een gratis borstlogo in 1 kleur. Wil je de rug ook bedrukken? Of heb je een logo in meerdere kleuren? Ook dan kunnen wij deze voor jou verwerken.
 • Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten.
© 2019 - 2024 Dupal bedrijfskleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel