Retourneren en ruilen

Informatie over retourneren of omruilen van onze producten

U kunt bestelde artikelen binnen 28 dagen na ontvangst  retourneren of omruilen. Vul daartoe het retourformulier in: (klik hier)
    - Mits het artikel niet gedragen, gewassen of beschadigd is.
    - Mits het artikel netjes verpakt is.
    - Wij sturen u gratis een nieuwe maat toe of storten het aankoopbedrag terug op uw rekening.

LET OP!

  • Het is helaas NIET mogelijk om speciaal bestelde of gemaakte artikelen, zoals bedrukte kleding/artikelen, te retourneren. Uiteraard geldt dit niet voor producten die verkeerd bedrukt zijn of artikelen waar u klachten over heeft.
  • Gebruik het retourformulier om het artikel retour te sturen.
  • Verzend het pakket naar ons retouradres (zie onderaan deze pagina). De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening tenzij het gaat om een terechte klacht. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten tot een maximaum van 7 euro. In geval van ruilen nemen wij de verzendkosten van het nieuwe product voor onze rekening.

In principe kunnen alle op het internet bestelde onbedrukte producten (indien voorradig) geruild worden bij onze winkel in Waalwijk. Hiervoor dient u altijd de bij de bestelling gevoegde bon mee te nemen als aankoopbewijs.

Klik hier voor het retourformulier!

Retourformulier

Het retourformulier dient gebruikt te worden bij het retourneren van via internet aangeschafte producten. Hiervoor gelden dezelfde regels als bij het ruilen in onze winkel, zoals terug te vinden in de leveringsvoorwaarden op onze website.

Het retourneren dient te gebeuren binnen een termijn van 28 dagen na ontvangst van het artikel (Wet Koop op Afstand). Dit is alleen mogelijk indien de producten vrij van gebruikssporen zijn en nog in de originele en onbeschadigde verpakking zitten.

Goederen die in goede staat door ons zijn ontvangen, zullen worden gecrediteerd (behalve de verzendkosten), vervangen of gerepareerd. Het door ons te betalen bedrag kan op uw bankrekening worden overgemaakt of kan in mindering gebracht worden op een eventuele nieuwe bestelling of ruiling. Wij streven ernaar om uw retouren of ruilingen en de daaruit voortvloeiende handelingen binnen 30 dagen af te wikkelen.

Indien u artikelen retourneert of omruilt, verzoeken wij u een kopie van de factuur en dit formulier bij het product in de doos te stoppen. Vermeld bij een ruiling de artikelomschrijving en de maat van het gewenste product. De artikelomschrijving vindt u op de bon. In bovenstaande gevallen is het wel van belang dat dit formulier volledig wordt ingevuld. Alleen retouren voorzien van een volledig en zorgvuldig ingevuld retourformulier worden in behandeling genomen.

U dient er voor te zorgen dat de goederen in de originele, onbeschadigde verpakking goed en stevig zijn ingepakt. Daarnaast raden wij u aan de zending met handtekening voor ontvangst te versturen. Dupal is namelijk niet aansprakelijk voor zoekgeraakte zendingen die aan ons zijn gericht. Ongefrankeerde zendingen worden niet aangenomen.

Retourzendingen naar: Dupal Bedrijfskleding, Zinkerweg 13B, 5145 NL Waalwijk

Problemen, vragen of suggesties? Bel ons: +31(0)416-563005 of e-mail naar: info@dupal.nl

 

© 2019 - 2024 Dupal bedrijfskleding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel